Cuina Restaurant la fusteria

dijous, 24 de juliol del 2014


Pop  a la gallega
Publicat per Isabel Oriol Ros a 23:26
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Dades personals

Isabel Oriol Ros
Visualitza el meu perfil complet

Arxiu del blog

  • ►  2017 (2)
    • ►  d’abril (2)
  • ►  2015 (29)
    • ►  d’octubre (29)
  • ▼  2014 (28)
    • ►  d’agost (10)
    • ▼  de juliol (18)
      • Llenties.
      • Botifarra  amb  cigrons.
      • Bunyols  de  bacallà.
      • Fetge  de  vedella  amb  patates.
      • Suquet d'orada.
      • Cargols  amb  salsa.
      • Musclos  amb  salsa  picant.
      • Pop amb patates.
      • Rap  a  la marinera.
      • Vadella  amb  bolets.
      • Escalivada amb anxoves.
      • Amanida  de  seitons
      • Pop  a la gallega
      • Peus  de porc amb salsa
      • Conill a la planxa.
      • Amanida de formatge.
      • Anxoves amb torrades.
      • Bacallà amb samfaina elaborat amb productes fr...
Tema Picture Window. Amb la tecnologia de Blogger.